Calçots ‘mode on’

Calçots ‘mode on’

Comencem la segona temporada del portal Restaurant Calçotada i ho fem presentant-vos dues novetats: la primera és que posem en marxa aquest blog i, la segona, que hem incorporat al menú superior de la pàgina web els idiomes castellà i anglès per tal de donar resposta a les cerques i consultes que vam detectar a final de l’any passat. Ben aviat esperem fer el mateix amb el francès.

Amb la web us tindrem informats de les ofertes gastronòmiques que preparen els nostres clients, ja sigui amb les tradicionals calçotades o amb la creixent i variada cuina del calçot. D’altra banda, també trobareu (en el menú superior del portal) una pestanya amb informació de cultivadors de calçots, elaboradors de salsa de calçot, de vins i caves i d’altres productes relacionats amb la calçotada. I com que els nostres cuiners són uns artistes, a l’apartat Receptes hi han deixat diferents propostes per convidar-vos a preparar els plats de la cuina del calçot a casa vostra. Segur que us en sortireu!

I com que volem que abans o després de gaudir de la calçotada (o de la cuina del calçot) conegueu el territori, també us anirem informant de visites guiades, excursions o rutes que us ajudaran a obrir la gana o a millorar la digestió. Per aquest motiu, d’aquest blog us anirem proposant un seguit de sortides que us ajudaran a completar un dia o un cap de setmana rodó. Perque, us imagineu una calçotada maridada amb vins de la DOQ Priorat? Us agradaria gaudir d’una calçotada especial, en un ambient privilegiat i relaxat, i allotjar-vos en un hotel amb totes les comoditats? Sabíeu que aviat us oferirem menús quilòmetre zero (KM0) que també jugaran amb el calçot? Totes i aquestes novetats les podreu anar seguint a través del blog.

Així que, preparats per a gaudir de la calçotada amb tots els sentits? Doncs poseu els calçots ‘mode on’!

Leave a Reply