El Celler de Vila-rodona organitza aquest diumenge, 16-N, la Festa del vi jove

El Celler de Vila-rodona organitza aquest diumenge, 16-N, la Festa del vi jove

El Celler de Vila-rodona organitza aquest diumenge que ve, 16 de novembre, la Festa del vi jove, amb un esmorzar típic de veremador i una degustació de vins joves varietals, directament de les tines del celler. Els esmorzars, els tíquets dels quals es posen a la venda a 6€, se serviran entre les 9 del matí i les 12 del migdia a les naus de la Cooperativa.

Després de l’esmorzar es podran adquirir ampolles del primer vi de la collita d’enguany. Cal tenir en compte que per la compra d’una caixa de sis ampolles es tindrà dret a un esmorzar gratuït. Durant el matí, i paral·lelament a la celebració de la Festa del vi jove, també hi haurà la 7ena Trobada de col·leccionistes de plaques de cava.

Agrobotiga de Vila-rodona / Pere Toda-Vilaniu Comunicació

La convocatòria és una excel·lent oportunitat per admirar la cooperativa modernista de Vila-rodona, considerada una de les catedrals del vi, i passar-se per l’Agrobotiga per comprar alguns dels excel·lents productes locals i de la comarca. El Celler Cooperatiu de Vila-rodona, obra de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, es va inaugurar el 1919. Les instal·lacions, amb prop de cent anys d’història, continuen esdevenint l’escenari de la producció de vins i caves amb els raïms que produeixen els pagesos d’aquest territori de l’Alt Camp. Així, creuar les portes de la cooperativa és descobrir una part de la història agrària del país en un ambient embriagador pel perfum dels vins que sempre han omplert les grans tines del celler.

Val a dir que la Cooperativa de Vila-rodona ofereix la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència, descobrir el celler i assaborir els seus vins i caves, amb visites guiades que s’ofereixen a partir de grups de 20 persones i prèvia reserva.

Horari: de dimarts a dissabte, de 9 a 13.30h i de 15.30 a 19h
Diumenge de 10 a 14h.