Valls estrena una ruta turística dedicada a Cèsar Martinell, arquitecte artífex de les Catedrals del Vi

Valls estrena una ruta turística dedicada a Cèsar Martinell, arquitecte artífex de les Catedrals del Vi

Valls ha estrenat aquest mes de novembre una ruta turística dedicada a Cèsar Martinell, l’arquitecte i artífex d’una bona part dels cellers cooperatius modernistes que més tard van ser batejats i coneguts com a Catedrals del Vi. Es tracta d’un itinerari per la vida i l’obra d’aquest vallenc il·lustre, deixeble del gran mestre Antoni Gaudí.

La ruta ‘Cèsar Martinell: l’arquitecte del vi’, dissenyada per l’Oficina de Turisme, amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Vallencs, parteix del barri Antic i descobreix l’obra que l’arquitecte té a la ciutat, amb obres d’estil modernista i noucentista. Per fer la ruta, cal fer una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Valls, al telèfon 977 61 25 30 o enviant un correu electrònic al mail turisme@valls.cat.

Ara, doncs, podeu aprofitar les vostres escapades a la ciutat bressol de la calçotada per, alhora, reservar plaça per aquesta interessant ruta turística guiada. Bona ruta i bon profit!