Setanta comensals privilegiats gaudeixen de la II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot

Setanta comensals privilegiats gaudeixen de la II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot

Una setantena de persones van gaudir, el passat dijous 26 de març, del menú degustació de la cuina del calçot que van oferir deu xefs diferents al restaurant Masia del Pla. A la vetllada enogastronòmica es van poder assaborir fins a quinze plats elaborats amb calçot, des dels aperitius fins als postres, i es va poder degustar les cerveses artesanals Funky River, del cerveser vallenc Babil Vicente, així com una acurada selecció de vins de la DO Tarragona.

La Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot, que s’ha celebrat amb èxit per segon any consecutiu, també va ser una oportunitat per tal que els comensals coneguessin personalment els diferents productors de la web Restaurant Calçotada, com els calçots ecològics de l’empresa agrícola Hortànic, l’excel·lent gamma de salses de Salses & Fruits SP, les cerveses artesanals de Babil Vicente, els vins de la DO Tarragona, el cava que elaboren els propietaris del restaurant Coll de Nulles i les diferents varietats de pans del Forn de Nulles.

Més enllà de les calçotades, la cuina del calçot agafa, any rere any, una major volada i consideració, i cada vegada són més els cuiners que, mentre dura la temporada d’aquesta ceba dolça, s’animen a oferir en els seus menús diaris o degustació diferents creacions a l’entorn del calçot. Maridatges espectaculars amb mariscs, peixos, arrossos, tot tipus de carns i, també, com element essencial en postres sorprenents.

Els que us vau perdre aquesta segona edició, haureu d’esperar a l’any vinent. Amb tot, i per acabar de convèncer-vos, us deixem amb una galeria de fotografies de la vetllada enogastronòmica celebrada a la Masia del Pla, així com un vídeo del sopar.

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació

II Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot - Pere Toda/Vilaniu Comunicació