El 26 de gener, Gran Festa de la Calçotada a Valls

El 26 de gener, Gran Festa de la Calçotada a Valls

Heu visitat mai Valls per la festa de la calçotada? És una d’aquelles experiències que heu de provar un cop a la vida. Enguany ja tenim data! Serà el diumenge 26 de gener. La Gran Festa de la Calçotada és una diada festiva, popular i promocional a l’entorn del calçot que impregna absolutament tots els carrers i places de Valls.

La Gran Festa de la Calçotada compta, a més, amb un variat programa d’actes tradicionals, festius i concursos relacionats amb el calçot, com ara cercaviles, demostracions de coure calçots a la graella, concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots i altres degustacions. Trobareu tota la informació a la web de la Cambra de Comerç de Valls.

Si sou previsors, subratlleu el diumenge 26 de gener amb un rotulador vermell i reserveu taula en qualsevol dels restaurants que trobareu a la web de Restaurant Calçotada. Al matí, a Valls, podeu viure l’ambient festiu i després, quan hagueu fet gana, i amb més tranquil·litat, podeu dirigir-vos al restaurant que hagueu reservat per tal de gaudir de l’autèntica calçotada.

O també –i això sí que és una novetat– podeu reservar taula en qualsevol dels nostres restaurants que ofereixen cuina del calçot, amb menús gastronòmics acurats i la possibilitat de maridar-los amb vins.

D’altra banda, tal i com ja vam fer l’any passat, tot coincidint amb la Gran Festa de la Calçotada organitzarem un concurs fotogràfic a Instagram en què premiarem les 3 millors fotos amb una calçotada individual. Pròximament, i en un nou post, us explicarem les bases per a poder participar al concurs.

Salut i calçots!