Bicicleta i calçots, una parella impossible? Picamoixons et demostra que no

Bicicleta i calçots, una parella impossible? Picamoixons et demostra que no

Aquest diumenge dia 19 de gener a les 9:30h del matí, es celebra a Picamoixons la 7a edició de “La Pica – Pedalada Hivernal”. El nombre d’inscrits aquest any supera el miler, cosa que la converteix en l’activitat esportiva amb més nombre de participants de la comarca.

Aquesta popular cursa en BTT, que duu el seu recorregut a través de Valls, Masmolets, Fontscaldes i Miramar, es divideix en 2 circuits de diferent dificultat: el circuit vermell, de 38km i dificultat elevada, i el blau, de només 33km i uns desnivells molt més assequibles.

Per tal d’assegurar el correcte desenvolupament de la cursa, l’organització posarà a disposició dels participants un servei d’ambulància, 3 avituallaments i punts de reparació, així com la participació de més de 130 voluntaris. Un cop a l’arribada, un esmorzar i un servei de massatge ajudaran a tots els valents ciclistes a carregar les piles.

L'Esportell del Bou / ©RestaurantCalçotada

No se’ns acut millor excusa que la celebració de “La Pica” per a visitar el restaurant L’Esportell del Bou de Picamoixons. Aquest restaurant familiar, membre veterà de Restaurant Calçotada, coneix molt bé la cultura del calçot, i per això prepara una de les millors calçotades tradicionals que es coneixen, així com una deliciosa i innovadora cuina del calçot a càrrec del seu xef Gerard Rafí.

L'Esportell del Bou / ©RestaurantCalçotada

Els seus menjadors combinen a la perfecció l’estil rústic d’una casa pairal amb un toc de modernitat senzillament espectacular. Productes de qualitat i proximitat, així com una assortida carta de vins, asseguren una experiència que us deixarà sense paraules.

Truqueu ara al 977 604 868 i reserveu la vostra taula. Molt bon profit i visca “La Pica”.

La Pica 2014