La cuina del calçot

No només de calçotades viu l’home...també hi ha la cuina del calçot!

 

Tot i que aquesta ceba tendra està íntimament lligada a la menja de la calçotada, la temporada dels ceballots, que s’allarga des de principis de novembre fins a finals d’abril, dóna per molt més que fer-los a la graella per a ser sucats amb la típica salsa.

 

En un món on, per sort, cada vegada s’aprecia més la gastronomia elaborada a base de productes naturals, de proximitat i de qualitat, el calçot s’està fent un espai a la cuina de molts restaurants que segueixen aquesta filosofia i presenten un seguit de propostes creatives a les respectives cartes elaborades a partir d’aquesta ceba dolça.

 

Truites de calçots; calçots amb beixamel; bacallà amb calçots; conill farcit de calçots, llonganissa i rovellons; timbal de brandada de bacallà, calçots i espinacs; amanida de calçot amb carxofa; i així fins on arribi la imaginació i el bon maridatge.

 

En aquest espai trobareu alguns dels restaurants que més enllà de les calçotades ofereixen a la seva carta, durant la temporada, diversos plats cuinats amb calçot


Coll de Nulles

http://www.restaurantcolldenulles.cat


El Llagut


El Tast Valls

http://www.hotelclassvalls.com/ca/restaurant


Les Tines de Renau

https://www.facebook.com/LesTinesdeRenau


Masia del Pla Restaurant

http://www.masiadelpla.com


Restaurant Balandra

http://www.balandra.cat

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa