Experiències

Fer una calçotada o gaudir de la cuina del calçot és participar en una festa gastronòmica. És així com ho entenem nosaltres. No es tracta d’anar a fer la calçotada, agafar torn i prou. A Restaurant Calçotada et proposem molt més que això. Així, a més de recomanar-vos restaurants on gaudireu de l’autèntica calçotada o de la millor cuina del calçot, us proposem una sèrie d’activitats per tal que la festa sigui rodona.

 

Us imagineu, per exemple, maridar una calçotada amb una visita a l’impressionant aqüeducte romà del Pont del Diable? El restaurant La Casa del Guarda us ofereix aquesta possibilitat per viure una experiència completa.

 

Si heu decidit conèixer el quilòmetre zero de la calçotada, voleu arrodonir-ho amb una visita al Campanar més alt de Catalunya, al Refugi Antiaeri que hi ha a sota de la Plaça del Blat (el quilòmetre zero dels castells), a l’antic Call Jueu de Valls o al Cor de la Ciutat origen de la calçotada?. L'Oficina de Turisme de Valls us ofereix aquestes i altres possibilitats.

 

Us agradaria fer una calçotada com Déu mana, tal i com s’entenia en els seus orígens, amb una visita a un camp de calçots, a una de les principals catedrals del vi i rematar-ho amb una calçotada de traca i mocador? Adernats - Cooperativa de Nulles t’ofereix una ruta increïble perquè passis una jornada completa amb la família o els amics.

 

I què et semblaria maridar una calçotada o la millor cuina del calçot mentre descobreixes la muralla medieval de Montblanc i la llegenda de Sant Jordi? Interessant, eh?

 

A Experiències descobriràs aquestes i altres sortides amb les quals complementar la teva escapada eno-gastronòmica al voltant de la cuina del calçot.

 


Adernats - Vinícola de Nulles

http://www.adernats.cat


Cooperativa de Vila-rodona

http://www.copvilar.com


Oficina de Turisme de Montblanc

http://www.montblancmedieval.cat


Oficina de Turisme de Valls

http://www.valls.cat/turisme

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa