Adernats - Vinícola de Nulles

C/ Estació, s/n

(+34) 977 602 622 - 690 643 701

http://www.adernats.cat


De pedra i maó són les parets del celler d'Adernats - Vinícola de Nulles, una de les joies de l’arquitectura agrícola modernista que van bastir amb les seves mans els socis del celler, seguint fil per randa el projecte dissenyat per l’arquitecte vallenc, Cèsar Martinell.

 

Adernats-Vinícola de Nulles, una de les principals catedrals del vi, és un dels atractius d’aquesta escapada enoturística que us suggerim i posa l’accent en oferir-vos la descoberta de l’Alt Camp més rural, el més natural.

 

L'ORIGEN DE LA CALÇOTADA

 

Adernats - Vinícola de Nulles t’ofereix la possibilitat de gaudir de la visita guiada ‘L’origen de la calçotada’, una aproximació a l'essència de la calçotada a partir dels seus ingredient bàsics: el vi i els calçots. La ruta comença amb una ruta per les vinyes d’Adernats on s'explica el procés vitivinícola així com la importància del bon cultiu i el coneixement del clima i la terra. A continuació es va a un mas rural on es cultiva l'autèntic IGP Calçot de Valls i s'ensenya la importància del cultiu ecològic.

 

De tornada al celler, es fa la visita guiada a l’interior de la Catedral del Vi de Nulles, una meravella del modernisme, on es coneix la història i el procés d’elaboració i es finalitza amb un tast comentat de tres vins o caves Adernats.

 

Arribat el migdia, és hora d'omplir la panxa. Amb amics o familia, en restaurant o masi, l'Alt Camp és ple de singulars propostes per degustar els elements que acabem de redescobrir en una autèntica calçotada.

 

Lloc: Estació s/n, Nulles (Alt Camp)

Inici: 11h

Duració: 2,5 hores aprox.

Època: Desembre – Abril

Públic: Mínim 6 persones

Reserva: 977 602 622 (ext. 105) o enoturisme@vinicoladenulles.com

 

 Adernats - Cooperativa de Nulles - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa