Coll de Nulles

Carretera de Tarragona al Pont d’Armentera quilòmetre 16

(+34) 977 603 205 / 977 603 596

http://www.restaurantcolldenulles.cat


Al Coll de Nulles, el cava va arribar abans que la cuina. Fa més de vint anys, Francesc Calaf, amb l’ajuda de tota la família, va crear el celler al subsòl de l’actual establiment, en un dels punts més elevats del terme municipal de Nulles. Poc després va obrir portes el restaurant, especialitzat en cuina catalana i posant l’accent en la qualitat i els productes de proximitat.

 

El restaurant Coll de Nulles, emplaçat en un indret singular, des d’on podeu gaudir d’unes espectaculars i meravelloses vistes de les vinyes de l’Alt Camp, us ofereix la tradicional calçotada, elaborada amb calçots de la IGP Calçot de Valls, acompanyada de la salsa amb productes de primera qualitat i, és clar, d’una saborosa graellada de la carn, amb xai i llonganissa, fesols i carxofa a la brasa; sense oblidar els postres. Per als qui ja aneu servits de calçots, podeu escollir a la carta, on us recomanem dos plats típics de la seva cuina: l’esqueixada de bacallà, la coca de vidre amb escalivada casolana feta al foc de llenya i els caragols a la llauna, entre molts d’altres.

 

El restaurant Coll de Nulles està especialitzat també amb esmorzars de forquilla i ganivet. Durant el cap de setmana, cada dissabte i diumenge, l’establiment obre les portes a partir de les 9h per poder-vos oferir una acurada carta d’esmorzars.

 

El menú calçotada el tenen a 36 € més IVA

 

Horari:

Divendres a partir de les 20h.

Dissabte a partir de les 9h i fins les 00h

Diumenge a partir de les 9 i fins les 17h.

 

*L’establiment també obre els dies laborables durant la temporada de calçots a partir de 12pax i amb reserva prèvia.

 

 

Cava Magrinyà Calaf

 

Magrinyà Calaf és una de les caves més antigues de l’Alt Camp. Va iniciar la producció a finals dels anys 80 del segle XX elaborant, inicialment, dues-centes ampolles de cava. En l’actualitat, la producció és d’unes 50.000 ampolles l’any, sempre mantenint el caràcter artesanal en el procés d’elaboració.

 

A la finca s’elaboren cinc tipologies de caves diferents: Brut Nature, Reserva, Brut, Semi Sec i Rosat Brut. A continuació destaquem les característiques d’alguns d’ells.

 

Cava Brut Nature, elaborat amb les varietats Macabeu i Parellada, us arriba després de 18 mesos de criança. En boca és sec i d’acidesa mitjana, amb un equilibri excel·lent d’entre els seus ingredients.

 

Cava Reserva, confegit amb els raïms Macabeu i Parellada es comença a comercialitzar després de 30 mesos de criança. En el tast es tracta d’un cava de bombolla fina, abundant i persistent. Es presenta molt ben estructurat, amable i fresc.

 

Cava Rosat, produït amb raïms de la varietat Trepat, la comercialització s’inicia després de 18 mesos de criança. En la degustació, aquest és un cava fi en boca, on s'insinua el gust a fruites vermelles. Una nota abocada en ressalta l’aroma de maduixa, sense perdre però la frescor i acidesa característiques del cava.

 



Coll de Nulles (recepta) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Coll de Nulles (restaurant) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

- © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Restaurant Coll de Nulles (HD)

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa