Cooperativa de Vila-rodona

Avinguda Enric Benet, 4

(+34) 977 638 087

http://www.copvilar.com


L’agrobotiga de la Cooperativa de Vila-rodona esdevé un gran aparador dels productes que s’elaboren a les comarques de Tarragona.  De fet, fa anys que es treballa per a garantir que tots els aliments que s’hi comercialitzen arribin al consumidor amb dues premisses: qualitat i proximitat. Per això, des de l’agrobotiga es vetlla per oferir productes de temporada i ara, durant l’època de les calçotades, hi podeu trobar bona part dels ingredients per fer la típica menja. Des dels fruits secs, passant per l’oli i els condiments per a elaborar la salsa, sense oblidar els calçots, el pa, les pastes de pastisseria, els caves i els vins.

 

La secció dedicada als vins i caves és precisament una de les que compta amb un major protagonisme a l’agrobotiga. De fet, els vins blancs, rosats i negres que es comercialitzen amb l’etiqueta Flama Roja i Flama d’Or són elaborats a ben pocs metres de l’agrobotiga, amb els raïms que es produeixen als termes municipals de Vila-rodona, Valls, el Pla de Santa Maria i La Secuita, sota el paraigües de la DO Tarragona. Es tracta de vins ideals per acompanyar la tradicional calçotada i, a la vegada, per a maridar la cuina del calçot. A més a més, a l’agrobotiga també hi trobareu els caves brut; brut nature i semi sec que s’elaboren pel grup Castell d’Or –format per nou cooperatives de les comarques del Penedès, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà– un dels principals productors de vins i caves del país.

 

Les verdures i fruites que es comercialitzen a l’agrobotiga són produïdes pels socis. Alhora, també hi trobareu salses, cremes i gaspatxo artesanal; pastes i melmelades, entre d’altres delicatessens.

 

Agrobotiga de la Cooperativa de Vila-rodona

 

Horari: de dimarts a dissabte de 9 a 13.30h i de 15.30 a 19h.

Diumenge de 9 a 14h.

Correu electrònic: agrobotiga@copvilar.com

Telèfon: (0034) 977 638 087

 

 

Visites al celler

 

L’any 1919 s’inaugurava a Vila-rodona el celler cooperatiu d’estil modernista que va dissenyar l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell. Les instal·lacions, amb més de noranta anys d’història, continuen esdevenint l’escenari de la producció de vins i caves amb els raïms que produeixen els pagesos d’aquest territori de l’Alt Camp.

 

Creuar les portes de la cooperativa és descobrir part de la història agrària del país en un ambient embriagador pel perfum dels vins que sempre han omplert les grans tines del celler.

 

La Cooperativa de Vila-rodona ofereix la possibilitat de gaudir d’aquesta experiència, descobrir el celler i assaborir els seus vins i caves, amb visites guiades que s’ofereixen a partir de grups de 20 persones i prèvia reserva.

 

Celler de la cooperativa

 

Horari: de dimarts a dissabte, de 9 a 13.30h i de 15.30 a 19h

Diumenge de 10 a 14h.Cooperativa de Vila-rodona (HD) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa