El Petit Cup

C/ Jacint Verdaguer, 20

(+34) 977 615 071


El restaurant El Petit Cup és el nou espai gastronòmic que regenta l’Àngel Solé, un dels grans ambaixadors de la calçotada, i la seva dona, la Marga Colom. La parella, amb un ampli bagatge entre fogons i dirigint sales, respectivament, són l’ànima d’aquest acollidor local situat a Alió (Alt Camp), un restaurant que està cridat a ser una de les grans referències de la calçotada.

 

Com dèiem, l’Àngel Solé és ambaixador de la calçotada a nivell internacional, i ha donat a conèixer els calçots a Nova York i a Roma, entre moltes altres ciutats. L’Àngel també ha cuinat aquesta menja tradicional de Valls per alguns dels millors xefs del món, com Ferran Adrià.

 

La temporada de calçotades –i de la cuina del calçot– a El Petit Cup comença al mes de novembre i s’allarga fins a finals d’abril. Totes les cebes dolces que se serveixen són de la IGP Calçot de Valls i les carns, llonganisses i botifarres han estat produïdes a la comarca, convertint les seves calçotades en Quilòmetre Zero.

 

L’Àngel, que prepara diferents calçotades, també aptes per a celíacs, té altres especialitats com les típiques i preuades llonganissa i botifarra de Valls, suquets, brasa de tot tipus, cruixents i pop, entre una àmplia i variada carta.

 

El Petit Cup, a l'hivern, obre de dimecres a diumenge de 13h a 16h, si bé ofereix serveis de disponibilitat personalitzada.El Petit Cup - @ Artur Santos / Vilaniu Comunicació

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa