Forn de Nulles

Carrer Sant Sebastià, 13

(+34) 977 605 962

http://www.forndenulles.com


 

El Forn de Nulles és un forn de pa artesà i tradicional que aconsegueix un producte natural i d’una qualitat excepcional, gràcies a la cocció en un forn de pedra alimentat amb llenya, a la manera tradicional.

 

El Forn de Nulles el regenten, des de l’any 2009, en Jordi i la Iolanda, els quals han agafat el relleu de generacions i generacions d’aquest forn centenari. L’equip el completen la Montse, a l’obrador, i l’Anna, a l’atenció al públic.

 

El Forn de Nulles respecta la manera tradicional i artesanal d’elaborar el pa alhora que, pel caràcter emprenedor d’en Jordi, està amatent a les noves investigacions i maneres de produir pa i derivats. Reciclatge continu, estudi, cursos i simposis arreu de Catalunya, l’Estat o Europa i, sobretot, unes grans dosis d’il·lusió i treball, tot és bo per estar a l’avantguarda en l’elaboració de pans, coques i rebosteria. Aquest interès per progressar dia a dia oferint el millor producte per als clients ha fet que el Forn de Nulles, a més de guanyar-se una fidel clientela dia a dia, subministri també el pa a alguns dels principals restaurants de la demarcació de Tarragona, precisament en aquells que, a la recerca d’un valor afegit a la seva cuina, cuiden el més mínim detall en tot allò que ofereixen als seus comensals.

 

El Forn de Nulles elabora una gran varietat de pans –més de trenta!– brioxeria, coques de recapte, coques dolces i rebosteria diversa, sempre amb un tracte personalitzat, proper i agradable.

 

Des de la seva primera edició, ara farà quatre anys, el Forn de Nulles ha col·laborat ininterrompudament amb la web Restaurant Calçotada, servint el pa de calçot, la coca de calçots, els grissinis de calçot i altres productes, en les diverses Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Calçot.Forn de Nulles - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa