Hortànic

B. Hostalets s/n

(+34) 676 640 216

http://www.hortanic.com


Cultiu de qualitat i ecològic són les dues màximes en la producció d’Hortànic, l’empresa de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) que gestionen na Sílvia, en David i en Marc.

 

A Hortànic, la passió, la dedicació i el servei a la natura són transmesos a través dels diversos productes que cultiven en camps certificats d’agricultura ecològica. Des dels calçots grans, produïts per a fer-vos gaudir d’una calçotada en majúscules, passant per els calçots petits, servits nets i a punt per a gaudir de les receptes de la cuina del calçot. A més a més, a Hortànic també elaboren la salsa per acompanyar les vostres calçotades. Es tracta d’una salsa confegida de forma artesanal i en la què tots els productes són ecològics.

 

Durant la temporada d’hivern, a l’hort d’Hortànic també cultiven el tomàquet de penjar. Mentre que a l’estiu, les seves cireres i préssecs us faran endolcir les sobretaules més caloroses.

 

De l’hort a la taula 

 

Hortànic us ofereix, des de la seva pàgina web, la possibilitat de formalitzar la compra dels calçots, tomacons o fruites que, en aquest darrer cas, únicament podreu comprar durant l’estiu. Perquè a Hortànic tots els productes són ecològics, de temporada i us arriben a casa sense intermediaris.

 

De l’hort a Catalunya i a l’estranger

 

A Hortànic també us preparen el vostre lot de calçotada, amb calçots i salsa ecològica, perquè pugueu gaudir de la calçotada arreu de Catalunya i a l’estranger. L’enviament és ràpid i us garanteixen el lliurament del producte amb la màxima qualitat.- © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Hortànic (HD)

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa