Hotel Class

Pg. President Tarradellas / Ctra. N-240

(+34) 977 608 090

http://www.hotelclassvalls.com


L’Hotel Class està situat a Valls, al cor del territori calçotaire i compta amb tots els serveis per gaudir de les vostres escapades.

 

A l’Hotel Class hi trobareu fins a set tipus d’habitacions adaptades a les vostres necessitats: des de la d’ús individual, passant per la doble standard, executive, doble superior, triple, familiar i també suite.

 

L’establiment disposa del restaurant El Tast, especialitzat en cuina del calçot, calçotades i també cuina d’autor amb ingredients de proximitat i de màxima qualitat, per fer-vos gaudir de la vostra experiència gastronòmica.

 

L’Hotel Class té, a més a més, servei de bar-cafeteria obert des de les 7 del matí i fins a les 23h i, durant l’estiu, podeu gaudir de la gastronomia a la seva terrassa.

 

Durant la vostra estada a l’Hotel Class de Valls podeu utilitzar el fitness center, d’ús gratuït per als clients, que disposa de gimnàs, spa, sauna i també jacuzzi. A més a més, de maig a setembre, és oberta la piscina exterior per a desconnectar i fer més complerta la vostra estada.

 

Però si realitzeu viatges de negocis, a l’Hotel Class hi trobareu tots els equipaments necessaris per poder treballar: des de sales de reunions, a ordinadors, wifi, impressora i fax a la vostra disposició. 

 

Serveis generals:

 

- Restaurant El Tast

- Bar

- Terrassa

- Sales de reunions

- Wifi

- Piscina exterior

- Fitness center

- Ordinadors

- Massatges

- Pàrquing

- Garatge privat

- Lloguer de cotxes

- Bugaderia

- Accepten gossos

- Habitacions adaptadesHotel Class - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

- © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Hotel Class (HD)

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa