Restaurant Almosta

Ventallols, 13

(+34) 977 222 742


Si haguéssim de definir el Restaurant Almosta, de Tarragona, diríem que és un espai gastronòmic especial on podràs degustar vins naturals, ecològics i biodinàmics, cervesa artesana, verdures ecològiques, pa artesà i ecològic, alimentació de temporada i de proximitat...Tota una declaració d’intencions!

 

Però l'Almosta encara és molt més que tot això. D’entrada, el trobareu en una situació estratègica de Tarragona, a tocar de la plaça del Fòrum, en una de les terrasses que configuraven l’antiga Tàrraco. L’ànima de l'Almosta, més enllà dels productes i la filosofia que gasta, és la seva gent, començant per en Berna Ríos, el propietari, i continuant per la Vanessa Merino, la xef que comanda la cuina d’aquest petit restaurant familiar juntament amb en Rubén Catalán, la Guiomar Griñó, cap de sala i especialista en vins, i la Lisa Idubor Eribo, la cambrera.

 

L'Almosta, que com dèiem és un espai de degustacions i platets, ofereix tres possibilitats: una carta de plats i platets, un menú gastronòmic –i econòmic!– per a sibarites, i uns plats especials que, en temporada de calçots, cuinen amb aquesta ceba dolça típica de Valls i del Camp de Tarragona. Entre aquestes degustacions hi trobareu, per exemple: tataki de tonyina amb calçot, pop roquer amb calçot, coca de sardina amb calçot, wok de verdures (amb calçot) i uns espectaculars ous amb carxofes, calçot i tòfona per a sucar-hi pa!.

 

Amb motiu de la III Jornada Gastronòmica de la Cuina del Calçot, l'Almosta ha preparat un caneló de calçot amb bacallà i mató, all i oli de romesco, i consomé de calçot.

 

L’Almosta, a més, ofereix una vuitantena de vins, entre blanc i negres, naturals, ecològics i biodinàmics; cervesa artesanals ‘Les Clandestines’, i refrescos sense productes químics, ni sucres afegits. Així que si voleu dinar amb Coca-cola, l’Almosta no és el vostre espai. I per acabar la festa, juntament amb uns postres de vici, l’Almostra t’ofereix acabar amb xupitos de licor d’avellana o de gingebre...o whisky ecològic escocès!

 Recepta canaló de calçot - Artur Santos

El restaurant Almosta de Tarragona us porta una de les seves receptes més delicioses i innovadores: Caneló de calçot, bacallà i mató, allioli de romesco i consomé de calçot. Bon profit

Restaurant l'Almosta - Artur Santos

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa