Casa del Guarda - Pont del Diable

Carretera N-240, Km 1 (Tarragona)

(+34) 675 853 722 / 600 507 538

http://www.pontdeldiabletarragona.com


La Casa del Guarda havia estat, en temps dels germans Puig i Valls, un edifici de dues plantes, d'estil modernista, que servia d'habitatge per als guardes del parc que hi ha al costat de l’aqüeducte romà del Pont del Diable. Avui dia, aquest immoble s’ha reconvertit en un acollidor restaurant-bar amb terrassa, amb unes vistes i un entorn natural privilegiat com pocs, ideal per a passar-hi una jornada completa amb la millor companyia.

 

La terrassa, feta amb materials sostenibles com la fusta i pedra, permet disposar d'un ambient fresc i ombrejat, a l’estiu, envoltat de pins i margallons i acompanyat del cant de les aus forestals i del cric-cric de les cigales. A l'hivern, però, el paratge esdevé un paratge únic per poder gaudir de la natura i el patrimoni amb els cinc sentits, sense la xafogor de l’estiu. La carpa que embolcalla el restaurant-bar fa que puguis gaudir d’uns àpats a l’aire lliure amb totes les comoditats i escalfor.

 

A la Casa del Guarda hi pots anar a esmorzar, aprofitant la teva sortida en bicicleta, a peu o corrent. O pots prendre-hi un cafè, un aperitiu o el típic vermut de Tarragona. A l’hora de dinar, el restaurant-bar ofereix un excel·lent menú. I durant l’època dels calçots, i prèvia reserva, a la Casa del Guarda gaudiràs d’una completa calçotada al bell mig de la natura i al costat d’un dels monuments més imponents de la Tàrraco romana, l’Aqüeducte de les Ferreres, conegut popularment amb el nom de Pont del Diable.

 

Si vols tenir una jornada completa amb els amics, amb la família, amb la parella o al teu aire, et recomanem que reservis una visita guiada a l’entorn patrimonial i natural del Pont del Diable i que, en acabat, gaudeixis d’una gran calçotada. Tocaràs el cel, paraula.

 

Podeu reservar la vostra visita o taula trucant al 675 853 722 o al 600 507 538 o enviant un correu electrònic a restaurant@pontdeldiabletarragona.com.La Casa del Guarda - Pont del Diable - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

galeria d'imatges

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa