Les Tines de Renau

Carrer Peralta, 2

(+34) 977 620 596 / 620 477 952

https://www.facebook.com/LesTinesdeRenau


El restaurant Les Tines de Renau, situat en l’antic castell del municipi, es troba com bé indica el seu nom a Renau, un dels pobles més petits del Tarragonès, a només 15 quilometres de Tarragona, la capital, a set minuts de Valls i a una hora de Barcelona. El restaurant és al capdamunt de l’encisador municipi i enmig d’un paisatge natural envoltat de vinyes d’una gran bellesa.

 

La cuina de Les Tines de Renau, és la tradicional de la zona, amb productes de proximitat i temporada, d’on en destaquen les cassoles al estil de l’avia i sobretot les carns fetes en una gran brasa situada dins al menjador i cuites davant dels clients.

 

El menú es tancat  amb iva inclòs i hi podeu trobar corder, conill, entrecots a la brasa, cargols dolços i coents, callós amb cap i pota, peus de porc a la cassola i altres excel·lències d’una cuina tradicional però sovint oblidada arreu. A partir del mes de Novembre comença també la temporada de calçotades, fetes al més pur estil tradicional.

 

El restaurant disposa de salons rústics decorats curiosament de manera senzilla així com una espectacular terrassa amb vistes al poble i a la comarca que converteix a Les Tines de Renau en un espai ideal per a trobades familiars o d’amics.

 

Les Tines obre els diumenges, dilluns i dijous per esmorzar o dinar, de 10 a 17 hores, els divendres i dissabtes obrim de 10 a 23 hores, per esmorzar, dinar i sopar, tanquem els dimarts i dimecres si bé  també podem obrir per encàrrecs de grups, especialment durant la temporada de calçotades.Les Tines de Renau (Vídeo recepta) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Les Tines de Renau (Restaurant) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

- © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Les Tines de Renau (HD)

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa