Oficina de Turisme de Montblanc

Carrer Miquel Alfonso, s/n

(+34) 977 86 17 33

http://www.montblancmedieval.cat


 

El municipi de Montblanc ofereix un ventall de possibilitats per a tot tipus de públic. La seva història, els carrers i places, el paisatge i els sabors de la vila es poden gaudir durant qualsevol època de l'any, així com les festes i esdeveniments que omplen gran part del calendari. En destaquen la Setmana MedievalBrickàniaTerràniaClickània i Safrània.

 

 

HORARI DE L'OFICINA DE TURISME

 

D'octubre a març

De dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 18h

Diumenges i festius de 10h a 14h

 

D'abril a setembre

De dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h

Diumenges i festius de 10h a 14h

 

VISITES GUIADES

 

Qualsevol època de l'any és bona per passejar per carrers i places, visitar esglésies i palaus i, de la mà dels Guies de Montblanc, descobrir la història i les llegendes que guarden les pedres vives. L'Oficina de Turisme de Montblanc t'ofereix l'oportunitat d'aprendre, comprendre i gaudir amb una visita guiada personalitzada.

 

Centre històric

Els portals de la muralla de Montblanc sempre estan oberts a qui vol gaudir del patrimoni material i immaterial.

 

Diversos trams de la muralla, l'imponent església de Santa Maria, l'església de Sant Miquel, l'hospital de Santa Magdalena, la plaça Major,... són l'escenari ideal on explicar passatges cabdals de la història de Catalunya i la llegenda (la de Sant Jordi, el drac i la princesa que se situa a la vila de Montblanc).

 

En família

Dissabtes, diumenges i festius a les 11h30

Adults 6€, 7-13 anys 3€, -6anys gratuït

Si reserves calçotada a un dels restaurants de Montblanc, gaudiràs d'un 2x1. (Cal que el restaurant informi a l'Oficina de Turisme de la reserva).

 

Grups

Tota la setmana. Adaptem l'hora d'inici. Cal reservar mínim una setmana abans. Tast de cava al finalitzar

Adults 5€, 7-13 anys 2€, -6anys gratuït

 

Muralla + Degustacions

Si al millor del nostre patrimoni monumental li afegim el millor de la nostra gastronomia, garantim protagonitzar una experiència única.

 

Gaudeix de les espectaculars vistes de la població que es divisen des de les torres. En aquesta visita s'entra a dues torres del recinte emmurallat de Montblanc i es fa un recorregut pel pas de ronda.

 

També es visita l'església de Sant Miquel i l'església de Santa Maria la Major. Es pot contemplar la Plaça Major, antiga plaça del mercadal i punt neuràlgic de la vida montblanquina.

 

Per tal de donar a conèixer els nostres productes de proximitat, durant el recorregut es faran dues degustacions gastronòmiques acompanyades d'un tast de vi de la D.O. Conca de Barberà a dos establiments de restauració.

 

En família

Dissabtes, diumenges i festius a les 11h

Adults 10€, 7-13 anys 6€, -6anys gratuït

 

Muralla

Deixa que els guies turístics de Montblanc et transportin amb les seves explicacions al temps del rei Pere III el Cerimoniós, al segle XIV, època de la construcció de la muralla.

Pujar a les torres, passejar pel pas de ronda i gaudir de les panoràmiques dóna al marc monumental el valor afegit de poder interpretar i comprendre el pas del temps. Un trajecte de 850 anys per saber d'on venim.

 

En família

Dissabtes, diumenges i festius a les 12h30

Adults 4€, 7-13 anys 2€, -6anys gratuït

 

Pintures rupestres

Sabies que Montblanc té uns importants elements declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO? Es tracta de les pintures rupestres que et presentem en una visita que lliga història, cultura i entorn natural.

 

En família i per grups

Cal reserva prèvia. A les 9h30

Adults 12, 7-13 6€Oficina de Turisme de Monblanc - © Vilaniu Comunicació

Visita al centre històric de Montblanc

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa