Portal 22

Plaça del Portal Nou, 22

(+34) 977 622 199 / 656 334 970

http://portal22.cat


El Portal 22 és un nou espai gastronòmic de Valls, entre un gastrobar i un local de copes, que ha arrencat amb molta força. El Portal 22 ofereix una proposta gastronòmica diferent, molt acurada i selecta, amb productes de proximitat i cuina de temporada. “El fet gastronòmic ja no consisteix únicament en un ritual per alimentar-se sinó que també esdevé cultura. Noves i velles apostes gastronòmiques, mixtures de cuines del món, recerca constant, maridatges, etc... Tot configura un nou fenomen que es reinventa dia a dia”.

 

El Portal 22, és un lloc acollidor, tranquil i agradable, ubicat al Portal Nou, la gran porta d’entrada al barri antic de Valls, i està regentat pels germans Castells (Rafel, Enric i Joan). La seva és una cuina de qualitat en forma de tapes i platets imaginatius, a un bon preu.

 

Durant la temporada del calçot, el Portal 22 oferirà diferents propostes gastronòmiques amb les què jugarà amb la ceba dolça.

 

El restaurant compta també amb una espectacular terrassa, un espai encantador i versàtil que ofereix unes vistes privilegiades i que disposa de diversos racons ideals per a prendre copes. De fet, el Portal 22 té dos ambients clarament diferenciats, un de dia, amb el seu menú gastronòmic; i un de nit, amb la seva potent carta de tapes i platets, i la gran varietat de copes que t'ofereixen.

 

El Portal 22 obre cada dia, de dilluns a dissabte, de 12 del matí fins les 12 de la nit, sense interrupcions.
Les nits del divendres, dissabtes i vigíles de festius allarguen fins les 3 de la matinada.
 Els diumenges és l'únic dia que tenen tancat.Portal 22 (el restaurant) - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Portal 22 - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Lluç de palangre amb sobrassada i calçot

- © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Portal 22 (HD)

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa