Restaurant Sauló

restaurant@cangalvany.com

935 72 95 91

http://www.cangalvany.com/ca/restaurant/


El Restaurant Sauló t’ofereix aromes i gustos mediterranis per gaudir de l’autèntic sabor de la nostra terra. La textura dels ceps i l’olor de les oliveres tenen un paper protagonista. Per això, tots els seus plats estan enquadrats dins del marc de la cuina tradicional catalana, i impregnats dels millors vins i olis del país.

 

El xef, el vallenc Andreu Guasch, ha sabut plasmar a la perfecció la temàtica del restaurant als seus plats d’elaboració tradicional amb tocs d’autor. A la seva mestria s’afegeix el saber fer del nostre equip de cuina i de sala, expert en complaure els paladars més selectes.

 

El restaurant de l’Hotel Can Galvany te capacitat per acollir fins a 100 comensals i disposa d’una sala privada, la Sala Caminus, amb capacitat per a 20-30 persones i xemeneia, on es pot gaudir d’una bona cuina en un ambient íntim. A més a més, la cafeteria-lounge està presidida per una olivera mil·lenària, situada al jardí exterior amb terrassa.

 

El món del vi 

 

El Sauló també busca referències en tot el procés d’elaboració del vi, començant pel cep i el color verd de les seves fulles, la llum daurada dels seus camps, la brillantor dels seus raïms. El menjador s’organitza a través d’unes mampares metal·litzades daurades i mòbils que permeten canviar la seva configuració i crear espais més acollidors i íntims. Els diferents tons de fusta a les taules, parets i mobles de servei, i la brillantor de les ampolles de vi exposades, ens transporten a una altra de les fases d’elaboració del vi: la bodega.

 

Privacitat i exclusivitat

 

Adjacent al restaurant trobem una sala més privada. Aquest espai, folrat de fusta envellida, com si es tractés d’una barrica antiga, és un petit saló, elegant i acollidor. Una gran taula, una xemeneia i una petita biblioteca el converteixen en un espai polivalent, perfecte per prendre una copa o per celebrar actes privats.

 

La cuina del calçot

 

El restaurant Sauló, durant l'època dels calçots tindrà en carta tres plats amb aquesta típica ceba dolça:

- Crema Vichy de ceballot i uns cruixents soterrats.

- Turbot "refrito" sobre un cremós negre de calçots i carxofes.

- Garrinet a baixa temperatura, confitat amb calçot i una reducció 48h D.O Alella.Restaurant Sauló - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Turbot sobre un cremós de calçot negre al seu aire

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa