Salses Fruits, S&P

C/ de Dalt, 6

(+34) 977 631 333

http://www.fruitssp.com/


El producte fresc i artesà és una de les màximes de Salses i Fruits S&P, un obrador artesanal emplaçat al terme municipal de Figuerola del Camp i que durant gairebé dues dècades s’ha especialitzat en la producció artesanal de salses. De fet, el seu producte estrella és la salsa de la calçotada, també coneguda com la salsa del romesco o salsa salvitxada. Però també, mica en mica, des de Salses i Fruits S&P s’ha anat ampliant la gamma de productes i a hores d'ara ja se’n ofereix un ampli ventall.

 

Francesc Sans explicava que la clau de l’èxit és la producció artesanal i també la matèria primera, que és de molta qualitat. La salsa de la calçotada de Salses Fruits S&P utilitza ametlles i avellanes del Baix Camp, a més a més dels olis, que també són de la zona. Aquest és un dels motius pels quals la seva salsa té molta acceptació als restaurants de Catalunya, així com també als supermercats com Carrefour, l’Esclat o el Bon Preu, entre molts d’altres, com per exemple els comerços de proximitat.

 

Salses Fruits S&P elabora a diari les seves salses que també són d’all i oli; maionesa; brava; pesto i verda. Durant els darrers mesos han aportat com a novetat les cremes de carbassó; pastanaga; carbassa i porro, i el brou de pollastre. El seu famós gaspatxo ha deixat de ser un producte estacional i després d'haver estat escollit com el millor d'Espanya ara té sortida pràcticament tot l'any.

 

A més a més, des de l’obrador de Salses Fruits S&P també es confeccionen altres productes com la picada d’all i julivert, amanides, sofregit casolà... mentre pensen en noves salses i productes.

 

- Salses: All i oli, maionesa, brava, pesto, verda i romesco.

- Cremes: Carbassó, Pastanaga, Porro, Carabassa i Gaspatxo (en temporada).

- Picades: All i julivert

- Sofregit: tomàquet, , pebrot verd, ceba, all, sucre, sal, oli d'oliva, pebre i d’altres ingredients.

 

ON ES POT COMPRAR: Petit comerç, Carrefour, Esclat i Bon Preu.

 

*Tot el transport es fa des del mateix obrador per mantenir la cadena del fred.

 

 

 Salses Fruits S&P - © Artur Santos / Vilaniu Comunicació

Salses Fruits S&P - © Vilaniu Comunicació / Artur Santos

galeria d'imatges

carregar més

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa