Els allotjaments

Les escapades ens donen oxigen, ens ajuden a desconnectar i a gaudir d’instants únics amb la parella, els amics, la família o al teu aire. Per això, a Restaurant Calçotada et procurem, a més de les millors calçotades i experiències de la cuina del calçot, allotjaments singulars i autèntics per poder gaudir d’un cap de setmana ‘calçotaire’ rodó, un esdeveniment únic, d’aquells que recordaràs molt temps després i voldràs repetir.

 

Et proposem hotels amb encant, emplaçats en indrets emblemàtics, que et permetran experimentar una estada amb totes les comoditats possibles i, a la vegada, descobrir d’una manera singular les comarques del sud del país.

 

Si el que vols és gaudir d’un entorn familiar i alhora participar en una de les tradicions més importants del país com és la calçotada, pots allotjar-te en un d’aquests hotels, turismes rurals, fondes... L’indret recomanat t’oferirà la possibilitat de conèixer quin és l’ambient que es viu al voltant de la cuina del calçot.

 

També podràs allotjar-te en un territori que t’obre, de bat a bat, un ric patrimoni històric, cultural, enològic i gastronòmic. Des d’alguns d’aquests allotjaments podràs beneficiar-te de paisatges i experiències originals i autèntiques.

 

Reserva en un dels hotels que t’oferim i viu la calçotada amb els amics o la família en el seu origen.


Hotel Class

http://www.hotelclassvalls.com

fes la teva cerca

estàs buscant un restaurant on fer la teva calçotada? Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

per nom de restaurant

per preu

  • >40€
  • 30-40€
  • 20-30€
  • TOTS

cerca al mapa / alfabètic

  • abc
  • mapa