Pop amb parmentier de calçot, pols de romesco i la seva salsa

Ingredients (Per quatre persones)

 

1 pota de pop

Parmentier de patata i calçot fumat

Oli de salsa de calçot

Oli d’oliva de Valls

Pebre vermell de la Vera Picant

Sal Maldon

Malto (opcional)

 

Preparació:

 

En primer lloc, bullir el pop durant quaranta minuts i deixar-lo vint minuts en repòs.  Tot seguit marcar la pota de pop a la planxa.  

 

Amb la patata i el calçot fumat preparar un puré (parmentier) que farem servir com a fons del nostre plat.

 

Emplatar (per ordre):

 

Posarem un fons de parmentier de patata i calçot fumat sobre el que disposarem el pop marcat a la planxa. Afegirem un polsim de sal maldon i un polsim de pebre vermell de la Vera picant. Finalment ho regarem tot amb un raig d’oli de salsa de calçot i oli d’oliva de Valls. Opcionalment podeu decorar-ho tot plegat amb pols de romesco (malto).