Bacallà amb muselina d'all i oli i salsa de calçots

Ingredients per a 4 persones:

- 12 calçots cuits
- 4 talls de bacallà
- 50 gr. de salsa de calçots
- 50 gr. d'all i oli
- Una mica de nata líquida (o crema de llet)
- Oli i farina


Preparació:

Enfarinem i fregim els talls de bacallà i els deixem escórrer damunt de paper de cuina. Barregem amb unes barilles l'all i oli i la salsa de calçot, i afegim una mica de crema de llet fins que quedi esponjós.

 

A continuació, napem els talls de bacallà amb la muselina i ho gratinem.

Abans d'emplatar, posem tres calçots per persona al fons del plat i, a sobre, i posem el tall de bacallà amb la muselina d'all i oli i salsa de calçot.

 

Bon profit!

 

Recepta de Xavi Veciana (cuiner de Les Tines de Renau i Balandra).

fes la teva cerca

vols fer una immersió en la cuina del calçot? Aquí et proposem diferents receptes. Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

nom de recepta

dificultat

  • difícil
  • mitjana
  • fàcil
  • TOTS

per plats

  • peix
  • carns
  • entrants
  • TOTS