Pop amb parmentier de calçot, pols de romesco i la seva salsa

Ingredients (Per quatre persones)

 

1 pota de pop

Parmentier de patata i calçot fumat

Oli de salsa de calçot

Oli d’oliva de Valls

Pebre vermell de la Vera Picant

Sal Maldon

Malto (opcional)

 

Preparació:

 

En primer lloc, bullir el pop durant quaranta minuts i deixar-lo vint minuts en repòs.  Tot seguit marcar la pota de pop a la planxa.  

 

Amb la patata i el calçot fumat preparar un puré (parmentier) que farem servir com a fons del nostre plat.

 

Emplatar (per ordre):

 

Posarem un fons de parmentier de patata i calçot fumat sobre el que disposarem el pop marcat a la planxa. Afegirem un polsim de sal maldon i un polsim de pebre vermell de la Vera picant. Finalment ho regarem tot amb un raig d’oli de salsa de calçot i oli d’oliva de Valls. Opcionalment podeu decorar-ho tot plegat amb pols de romesco (malto).

fes la teva cerca

vols fer una immersió en la cuina del calçot? Aquí et proposem diferents receptes. Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

nom de recepta

dificultat

  • difícil
  • mitjana
  • fàcil
  • TOTS

per plats

  • peix
  • carns
  • entrants
  • TOTS