Sopa de fredolics i calçots

Ingredients per a 4 persones:

 

- 4 calçots (només aprofitarem la part blanca)

- 1 litre de brou vegetal

- Un bon grapat de fredolics

- 50gr de cansalada fumada tallada a daus petits

- 1 raig de vi blanc

- oli

- mantega

- sal i pebre

 

 

Preparació:

 

Tallem els calçots a rodanxes i els sofregim amb meitat d'oli i mantega. Sense deixar que agafin color, hi afegim la cansalada i els fredolics. A continuació, tirem el vi blanc i ho reduim. Finalment, hi afegim el caldo i deixem bullir 5 minuts.

 

Ho podem acompanyar, com les sopes de ceba, amb una llesca de pa fregit i un rovell d'ou.

 

Bon profit!

 

Recepta de Xavier Veciana (cuiner de Les Tines de Renau i Balandra).

fes la teva cerca

vols fer una immersió en la cuina del calçot? Aquí et proposem diferents receptes. Utilitza el nostre cercador, és molt fàcil

nom de recepta

dificultat

  • difícil
  • mitjana
  • fàcil
  • TOTS

per plats

  • peix
  • carns
  • entrants
  • TOTS